DANSKE MINK INFORMATIONSMØDE

Danske Mink inviterer til informationsmøde fredag den 30. august.

INFORMATIONSMØDE 2025

Det glæder os at invitere jer alle til et vigtigt informationsmøde arrangeret af Danske Mink. Når vi ser frem mod 2025-sæsonen, er det med store og markante ambitioner. Vi ønsker derfor at dele disse ambitioner med jer, herunder etableringen af vores avlsbank og planer om et nyt dansk auktionshus, der skal sikre et samlingspunkt for den danske pelsbranche efter lukningen af vores alle sammens Kopenhagen Fur.

Som agendaen indikerer, vil vi både fortælle om vores indsats for at optimere rammerne for pelsavl i Danmark samt informere om, hvordan du kan drage nytte af og blive en del af vores tiltag. Det vil være muligt at stille spørgsmål til udvalgte folketingspolitikere og repræsentanter fra Danske Mink, herunder advokat Lars Borring. Som en hyggelig afslutning på mødet nyder vi en middag i behagelige omgivelser, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med både gamle og nye bekendtskaber.

Vi opfordrer til hurtig tilmelding da vi har begrænset antal pladser til rådighed.

Deltag i en aften med indsigtfulde diskussioner, værdifuld information og fællesskabsånd sammen med tidligere og kommende venner og kollegaer fra den danske pelsbranche.

Download invitation

NewsReminder_003.jpg

TILMELDING

Udfyld formularen nedenfor og gennemfør betaling for at tilmelde dig Danske Mink's informationsmøde. Sørg for at du indtaster korrekt e-mailadresse, da vi sender dig al praktisk information om selve mødet pr. e-mail.