DANSKE MINK BLIV MEDLEM

Danske Mink arbejder for at genskabe den danske minkbranche. Før nedlukningen var flere end 4.000 ansatte i branchen med til at skabe for 5 mia. kroner eksport årligt. Bliv medlem og vær med til at genopbygge branchen.

ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Dig der tidligere har arbejdet i minkbranchen – eller som drømmer om at komme i gang, kan direkte eller indirekte få gavn af det arbejde, som Danske Mink udfører. Men vi har brug for dig som medlem, da dit medlemskab bidrager økonomisk til at vi kan gøre mest muligt for den danske minkbranche.

Jo flere vi er, desto bedre kan vi søge indflydelse og genskabe den infrastruktur der skal til for at vi igen kan blive verdens bedste.

Læs mere om vores arbejde og hvilke fordele du opnår som medlem på denne side, og det vil glæde os rigtig meget at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
Louise Simonsen
Formand, Foreningen Danske Mink.

Kontakt Louise

NewsReminder_003.jpg

Fordele som medlem

Uanset om du er i gang - eller overvejer at komme i gang, arbejder vi for dig! Et medlemskab er først og fremmest dit bidrag til vores overordnede arbejde – men du får også mange konkrete fordele ved at være med:

DM_Icon_Minks.png
Danske avlsdyr

Danske Mink arbejder på at etablere en avlsbank for Danske kvalitetsmink. Som medlem er du blandt dem der får førsteret til at købe disse dyr på fordelagtige vilkår.

DM_Icon_Support.png
Rådgivning

Vi sidder klar til at svare på vores medlemmers spørgsmål om- og interesse i at komme i gang med at drive minkavl. Vi har fingeren på pulsen, både i forhold til myndigheder og vores store internationale netværk.

DM_Icon_Import.png
Importhjælp

Grundet vores tætte relation til erfarne avlere og samarbejdspartnere, kan vi være behjælpelige med at få dine dyr transporteret hjem til Danmark på lovlig og forsvarlig vis.

DM_Icon_Certificering.png
Kvalitetssikring

Alle aktive medlemmer i Danske Mink skal leve op til myndighedernes og foreningens kvalitetskrav for professionel minkavl. Dette kodeks sikrer branchens vej tilbage som verdens førende.

DM_Icon_Godkendt.png
Politisk indflydelse

I Danske Mink lytter vi til vores medlemmer og bringer bekymringer, spørgsmål og forslag videre til de relevante myndigheder. Vi er løbende i forhandlinger med myndighederne om optimering af vilkår for minkavl.

DM_Icon_VIP.png
Events & Rejser

Som medlem i Danske Mink vil du løbende blive inviteret til relevante branche events i både ind- og udland. Dette er en fantastisk måde at møde dine kollegaer og udveksle erfaringer.

MEDLEMS KONTINGENT

Du har som udgangspunkt to muligheder for at blive medlem i Danske Mink, og dermed få adgang til de fordele foreningen tilbyder samt bidrage til genetableringen af den Danske minkbranche.

MEDLEM
Som medlem i Danske Mink, betaler du årligt et grund kontingent på 3.000 kr. Kontingentet forfalder i januar måned. Du modtager en faktura til betaling.

Medlemmer der også er aktive avlere betaler dertil et årligt gebyr på 7 kr. for hver avlstæve avleren har i januar samt de avlstæver der anskaffes i indeværende kalenderår. Sidstnævnte faktureres senest 30 dage efter meddelt transporttilladelse.

STØTTEMEDLEM
Som støttemedlem i Danske Mink, kan du selv vælge hvilket beløb du ønsker at støtte foreningens arbejde med. Støttemedlemmer bliver informeret om nyheder fra Danske Mink og kan deltage i den årlige generalforsamling, dog uden at stemme. Støttemedlemmer kan til hver en tid opgradere deres medlemskab til et almindeligt medlemskab og få adgang til resten af foreningens ydelser.

DM_Weblogo_Blue_500x624.png
GÆLDENDE SATSER
FOR MEDLEMSKAB 2024
3.000 KR
KONTINGENT
7 KR
PR. AVLSDYR
MIN. 100 KR.
STØTTEMEDLEM

BLIV MEDLEM?

Udfyld formularen nedenfor, for at blive medlem i Danske Mink. Du betaler grundkontingentet på 3.000 kr. med det samme. Såfremt du har avlsdyr, angiver du antal og vi fremsender herefter faktura på det resterende beløb.