Tag med Danske Mink til Kastoria

Tag med på en eksklusiv rejse til Kastoria International Fur Fair i Grækenland, arrangeret af Danske Mink. Oplev en verden af mode, innovation og luksus med branchens førende pelsvirksomheder og tusindvis af besøgende fra hele kloden.

Rejsen starter fra Billund Lufthavn onsdag den 24. april 2024 og vi vender hjem søndag den 28. april, fyldt med nye indtryk og inspiration. Din billet inkluderer deltagelse på pelsmessen den 25. og 26. april, hvor du vil se og opleve de nyeste tendenser inden for pelsmode – fra eksklusive færdigsyede pelsværk til lædervarer og tilbehør som tasker, hatte og handsker.

Velkomstmiddagen med Danske Mink finder sted den 24. april i Kastoria, hvor vi sammen kan netværke og nyde god mad. Du vil blive indlogeret på det firestjernede “Calma Hotel & Spa” med al den komfort, du behøver, og modtage en officiel Danske Mink polo t-shirt som souvenir.

Transport til og fra Thessaloniki lufthavn er også inkluderet, så din rejse bliver så behagelig som muligt. Prisen for denne uforglemmelige oplevelse er kun 5.500 kr. per person i dobbeltværelse. Ønsker du lidt ekstra privatliv, tilbyder vi enkeltværelsesophold for et tillæg på kun 1.500 kr.

Læs mere om pelsmessen i Kastoria ved at klikke her.

Gå ikke glip af denne unikke chance for at udvide din horisont inden for pelsbranchen og netværke med branchen. Reserver din plads inden 25. januar 2023 og bliv en del af en begivenhed, der sætter standarden for global pelsmode.