Godt nytår fra Danske Mink

Vi har arbejdet på højtryk for at blive klar til et spændende 2024. I det nye år vil vi blandt andet åbne en avlsbank for danske kvalitetsmink, sikre at danske avlere kan købe de nedtagne farme og inventar tilbage på fordelagtige vilkår, og samtidig fortsætte arbejdet for at få genetableret den infrastruktur der skal til for at branchen igen kan blomstre.

Derudover ser vi også frem til konstruktive forhandlinger i januar med ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri.

Vi tager stærkt fat på det nye år med lancering af vores nye hjemmeside og samtidig åbner op for løbende opdatering via vores nyhedsbrev.

Tak for jeres positive indstilling og opbakning til vores indsats i 2023. Vi håber I vil følge med og støtte op om vores arbejde i 2024, ligesom vi naturligvis står til rådighed for sparring og rådgivning, hvis du er blandt alle dem der gerne vil være med til at genrejse branchen.

RIGTIG GODT NYTÅR!

På vegne af Danske Mink
Formand Louise Simonsen